آمار

تعداد نشریات25
تعداد شماره‌ها934
تعداد مقالات7,667
تعداد مشاهده مقاله12,519,820
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,899,135
میکائیلی, حسین, تاجیک, حسین, مهدی زاده, تورج. (1403). بررسی خصوصیات ضد باکتریایی و ضد قارچی عصاره‌های مختلف پوست و بذر انگور قزل اوزوم (Vitis vinifera L. cv. Ghizi Uzuml) استخراج شده به روش‌های حلال اوتکتیک عمیق و اولتراسونیک. جلوه هنر, 37(1), 117-129. doi: 10.22051/jab.2024.43790.1571
حسین میکائیلی; حسین تاجیک; تورج مهدی زاده. "بررسی خصوصیات ضد باکتریایی و ضد قارچی عصاره‌های مختلف پوست و بذر انگور قزل اوزوم (Vitis vinifera L. cv. Ghizi Uzuml) استخراج شده به روش‌های حلال اوتکتیک عمیق و اولتراسونیک". جلوه هنر, 37, 1, 1403, 117-129. doi: 10.22051/jab.2024.43790.1571
میکائیلی, حسین, تاجیک, حسین, مهدی زاده, تورج. (1403). 'بررسی خصوصیات ضد باکتریایی و ضد قارچی عصاره‌های مختلف پوست و بذر انگور قزل اوزوم (Vitis vinifera L. cv. Ghizi Uzuml) استخراج شده به روش‌های حلال اوتکتیک عمیق و اولتراسونیک', جلوه هنر, 37(1), pp. 117-129. doi: 10.22051/jab.2024.43790.1571
میکائیلی, حسین, تاجیک, حسین, مهدی زاده, تورج. بررسی خصوصیات ضد باکتریایی و ضد قارچی عصاره‌های مختلف پوست و بذر انگور قزل اوزوم (Vitis vinifera L. cv. Ghizi Uzuml) استخراج شده به روش‌های حلال اوتکتیک عمیق و اولتراسونیک. جلوه هنر, 1403; 37(1): 117-129. doi: 10.22051/jab.2024.43790.1571


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب