دانشگاه الزهرا

 آمار

تعداد نشریات25
تعداد شماره‌ها938
تعداد مقالات7,724
تعداد مشاهده مقاله12,666,326
تعداد دریافت فایل اصل مقاله9,019,514
شریفی فرد, سمیه, قائنی, منصوره, رومیانی, لاله. (1397). میزان پروتئین و اسید چرب ریزجلبک اسپیرولینا (Spirulina platensis) در شوری های مختلف (در شرایط آزمایشگاهی). جلوه هنر, 31(3), 101-114. doi: 10.22051/jab.2017.11122.1080
سمیه شریفی فرد; منصوره قائنی; لاله رومیانی. "میزان پروتئین و اسید چرب ریزجلبک اسپیرولینا (Spirulina platensis) در شوری های مختلف (در شرایط آزمایشگاهی)". جلوه هنر, 31, 3, 1397, 101-114. doi: 10.22051/jab.2017.11122.1080
شریفی فرد, سمیه, قائنی, منصوره, رومیانی, لاله. (1397). 'میزان پروتئین و اسید چرب ریزجلبک اسپیرولینا (Spirulina platensis) در شوری های مختلف (در شرایط آزمایشگاهی)', جلوه هنر, 31(3), pp. 101-114. doi: 10.22051/jab.2017.11122.1080
شریفی فرد, سمیه, قائنی, منصوره, رومیانی, لاله. میزان پروتئین و اسید چرب ریزجلبک اسپیرولینا (Spirulina platensis) در شوری های مختلف (در شرایط آزمایشگاهی). جلوه هنر, 1397; 31(3): 101-114. doi: 10.22051/jab.2017.11122.1080


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب