آمار

تعداد نشریات25
تعداد شماره‌ها932
تعداد مقالات7,652
تعداد مشاهده مقاله12,494,330
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,885,729
ایمانی, علی. (1395). تاثیر منبع گرده بر میزان و نوسانات قند های محلول، پروتئین، اسد های آمینه و اسید های چرب در مراحل قبل و بعد از جوانه زنی بذور هیبرید حاصل ازتلاقی رقم \"آ 200\" با ارقام\"تونو\"، \"شاهرود 12\" و \"آ230\". جلوه هنر, 29(2), 23-44. doi: 10.22051/jab.2017.2732
علی ایمانی. "تاثیر منبع گرده بر میزان و نوسانات قند های محلول، پروتئین، اسد های آمینه و اسید های چرب در مراحل قبل و بعد از جوانه زنی بذور هیبرید حاصل ازتلاقی رقم \"آ 200\" با ارقام\"تونو\"، \"شاهرود 12\" و \"آ230\"". جلوه هنر, 29, 2, 1395, 23-44. doi: 10.22051/jab.2017.2732
ایمانی, علی. (1395). 'تاثیر منبع گرده بر میزان و نوسانات قند های محلول، پروتئین، اسد های آمینه و اسید های چرب در مراحل قبل و بعد از جوانه زنی بذور هیبرید حاصل ازتلاقی رقم \"آ 200\" با ارقام\"تونو\"، \"شاهرود 12\" و \"آ230\"', جلوه هنر, 29(2), pp. 23-44. doi: 10.22051/jab.2017.2732
ایمانی, علی. تاثیر منبع گرده بر میزان و نوسانات قند های محلول، پروتئین، اسد های آمینه و اسید های چرب در مراحل قبل و بعد از جوانه زنی بذور هیبرید حاصل ازتلاقی رقم \"آ 200\" با ارقام\"تونو\"، \"شاهرود 12\" و \"آ230\". جلوه هنر, 1395; 29(2): 23-44. doi: 10.22051/jab.2017.2732


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب