تعداد نشریات | 25 |
تعداد شمارهها | 932 |
تعداد مقالات | 7,654 |
تعداد مشاهده مقاله | 12,496,885 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 8,887,422 |
بررسی مقایسهای تولید آنزیم پروتئاز قلیایی به دو روش کشت غوطهور و تخمیر در بستر جامد توسط اعضای جنس Bacillus | ||
زیست شناسی کاربردی | ||
مقاله 1، دوره 25، شماره 2، اسفند 1391، صفحه 61-74 اصل مقاله (474.64 K) | ||
شناسه دیجیتال (DOI): 10.22051/jab.2014.1118 | ||
نویسندگان | ||
کیوان کمالی یزدی* ؛ معصومه انوری؛ معصومه انوری؛ علی محمدی ترکاشوند؛ مهدی شهریارینور | ||
چکیده | ||
در این تحقیق که با هدف بررسی مقایسهای دو روش کشت غوطهور (Submerged fermentation:SMF) و تخمیر در بستر جامد (Solid- state fermentation:SSF)برای تولید آنزیم پروتئاز قلیایی از سوبسترای کاه گندم انجام شد، جدایه باکتریایی از جنس Bacillus از خاکهای قلیایی استان گیلان جداسازی و پس از غربالگری بررسی تولید آنزیم، به طور همزمان در دو شرایط کشت غوطهور و تخمیر در بستر جامد از نظر تولید آنزیم مورد ارزیابی قرار گرفت.بهترین نتایج در SSF در محتوی رطوبت 100 درصد پس از تلقیح 40 درصد سوسپانسیون باکتریایی و طی گرمخانهگذاری در 37 درجه سانتیگراد به مدت 48 ساعت(PH آغازین 4/9) حاصل گردید.لذا بررسی مقایسهای دو سیستم در بهترین حالت نشان از تولید 9/1 برابری در شرایط تخمیر در بستر جامد U/g4025 در مقایسه با U/ml در شرایط تخمیر در بستر غوطهور بوده و حاکی از برتری این روش بر کشت غوطهور است. | ||
کلیدواژهها | ||
پروتئاز قلیائی؛ کشت غوطهور؛ تخمیر در بستر جامد؛ Bacillus؛ کاه گندم | ||
عنوان مقاله [English] | ||
Comparative study of alkaline protease production in submerged and solid state fermentation using wheat straw by acillus spp. | ||
نویسندگان [English] | ||
Keyvan Kamaly yazdi؛ Masome Anvary؛ Ali Mohamdi turkashvand؛ Mehdi Shahriyary nory؛ | ||
مراجع | ||
| ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 5,858 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 6,683 |